ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Οι νέοι συνωστίζονται - Σε καραντίνα οι άνω των 65 αν χρειαστεί

Την... πλάτη στα νέα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού γύρισαν οι νέοι και «ψήφισαν» πλατεία. Το αδιαχώρητο επικράτησε τόσο σε κεντρικές πλατείες της Αττικής (όπως η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και άλλα κεντρικά σημεία όπως το Μοναστηράκι), με τις φωτογραφίες από τα σημεία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Η ίδια εικόνα καταγράφηκε και στη Θεσσαλονίκη, με τους νέους να πίνουν τα ποτά τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Την ίδια στιγμή, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, δεν αποκλείει να μπουν σε καραντίνα τα άτομα άνω των 65 ετών. «Αν το επιβάλει η κατάσταση, θα ζητηθεί να υπάρξει περιορισμός των μετακινήσεων των πολιτών άνω των 65 ετών». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ΣΚΑΪ ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Νίκος Σύψας. Ο καθηγητής ξεκαθάρισε πως το σχέδιο για να μπουν σε καραντίνα οι άνω των 65 υπάρχει, ωστόσο η επιτροπή δεν έχει κάνει ακόμα εισηγήσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και 8 μηνών για εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης δι . . .
LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
Image
Image

Search