ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 17 περιοχές στις οποίες θα κλείνουν τα μπαρ και τα εστιατόρια στις 12:00

Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε το πρωί την ανακοίνωση νέων μέτρων, όπως και έγινε το μεσημέρι, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να ανακοινώνει τη λήψη νέων περιορισμών για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την επιβολή περιορισμών λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης και στην Περιφέρεια Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα.

Ετσι, πλέον, τα μέτρα περιορισμού λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης από τις 12 τη νύχτα έως τις 7 το πρωί ισχύουν στις εξής περιοχές:

Τις Περιφέρειες

Κρήτης,

Ανατολικής Μακεδονίας,

Θράκης,

Αττικής (συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων)

Τις Περιφερειακές Ενότητες

Θεσσαλονίκης,

Χαλκιδικής,

Λάρισας

Κέρκυρας

Τους δήμους

Μυκόνου,

Πάρου,

Σαντορίνης,

Βόλου,

Κατερίνης,

Ρόδου,

Αντιπάρου,

Ζακύνθου,

Κω

Η απαγόρευση δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Mε το Πράσινο Κίνημα στόχος είναι να δέσουμε άρρηκτα τον πολιτισμό και την πράσινη μετάβαση. Δεν νοείται πράσινη μετάβαση χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς πράσινη μετάβαση. Να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθερά αναμένεται να είναι τα τιμολόγια ρεύματος για το μήνα Μάιο με μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τον Απρίλιο σύμφωνα με εκτιμήσεις από πηγές των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search