ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Αποπειράθηκε να σκοτώσει την σύζυγό του επειδή του ζήτησε διαζύγιο

Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα, έρχονται στο φως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, την επίθεση εξαπέλυσε ένας 67χρονος στη σύζυγό και αφορμή ήταν το γεγονός πως αυτή του ζήτησε διαζύγιο. Ο δράστης φέρεται στο άκουσμα του αιτήματος της 54χρονης γυναίκας να εξοργίστηκε και να πήρε ένα τσεκούρι με το οποίο την κυνήγησε. Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει και πρόβλημα αλκοολισμού, σύμφωνα με το κανάλι, την κυνήγησε στον δρόμο την ώρα που η εν διαστάσει σύζυγός του φώναζε για βοήθεια.

Κατάφερε να την ακινητοποιήσει και την χτύπησε στον σβέρκο και την πλάτη με το τσεκούρι, αλλά ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω του για να τον σταματήσει. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 67χρονος στη θέα των αστυνομικών έστρεψε το τσεκούρι πάνω του, και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του.

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό σοβαρά τραυματισμένοι και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο νέος νόμος για τον αιγιαλό που αφορά στην απομάκρυνση ή μείωση στις ξαπλώστρες στα παραλιακά καταστήματα της Αχαίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μείωση του αριθμού των ερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κρατούμενος που είχε τη θέση του αρχιμάγειρα στις φυλακές κράτησης Νέων Αυλώνα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει:   H πληθώρα περιστατικών τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ή την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και καταλήγουν σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
Image
Image

Search