ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνει η εθνική Αθηνών – Κορίνθου λόγω εξουδετέρωσης πυρομαχικών-Δείτε τις ώρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω ελεγχόμενης εξουδετέρωσης πυρομαχικών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (12.07.2020).

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η εθνική Αθηνών – Κορίνθου θα παραμείνει κλειστή από τις 07:15 έως 07:55 ή εναλλακτικά από τις 08:00 έως 12:00 για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου.

 

Ειδικότερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα της εθνικής οδού από τη χ/θ 17,000 (κόμβος Ασπροπύργου) έως τη χ/θ 22,500 (κόμβος Μαγούλας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Ελευσίνας – Ασπροπύργου.

 

 

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διακοπή η κυκλοφορία στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου θα διεξάγεται ως εξής:

 

Ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο:

 

Έξοδος κόμβου Ασπροπύργου – δεξιά Λ. Δημοκρατίας (έως Σιντριβάνι Ασπροπύργου) – αριστερά Ανδρέα Παπανδρέου – συνέχεια Κων/νου Καραμανλή – αριστερά Λ. ΝΑΤΟ έως κόμβο “ΘΡΙΑΣΙΟΥ” – συνέχεια Αττική Οδός προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Το λύκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
Image
Image

Search