ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Σκιαδαρέσης μέσω... Προαστιακού κατά Σπηλιόπουλου

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη δρομολογίων του Προαστιακού για την Κάτω Αχαΐα, ο περιφερειακός σύμβουλος, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλου.

«Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σπηλιόπουλος βεβαίωνε με κάθε τρόπο απευθυνόμενος στο Σώμα ότι: «Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημα η λειτουργία του Προαστιακού προς την κάτω Αχαγιά, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λόγους», σχολιάζει ο κ. Σκιαδαρέσης και σημειώνει: «Εμείς είμαστε εδώ και με μεγάλη μας χαρά, με το πρώτο κιόλας δρομολόγιο του Προαστιακού (είμαστε ήδη στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου), θα σας βγάλουμε το καπέλο, ευχόμενοι το έργο αυτό να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας της Δυτικής Αχαΐας και τους επισκέπτες αυτής. 

Ευχής έργον θα ήταν να μεριμνήσει ο ΟΣΕ (αν δεν έχει ήδη γίνει) να υπάρξει σύντομα και σύνδεση του Προαστιακού με άλλα μέσα του ΟΣΕ από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου! Καλά δρομολόγια !! (αλλά όχι μόνο στις ανακοινώσεις...)»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
Image
Image

Search