ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Σύσκεψη για βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή της Διευθύντριας Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασιλικής Καραμπάτσου και εκπροσώπων εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων.
Στη συνάντηση κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις στα πλαίσια της συνεργασίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  με τους επαγγελματίες του κλάδου εμπορίας αυτοκινήτων, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης του πολίτη.
«Σκοπός μας είναι η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών να γίνει μια πρότυπη υπηρεσία, όσον αφορά την εφαρμογή ψηφιακών πολιτικών για την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επαγγελματιών της Αχαΐας» ανέφερε ο κ. Μπονάνος κατά τη συνάντηση, στην οποία εκ μέρους των επαγγελματιών συμμετείχαν οι, Ηλίας Λαζανάς, Ευστάθιος Δίπλας και Μιχαήλ Πέτρου.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες που θα μεταβάλλον καθοριστικά την εικόνα της υπηρεσίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search