ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Α. Κατσιφάρας: Η πρωτοβουλία για τους πλειστηριασμούς που έμεινε αναξιοποίητη!

Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί -Αγωνία για τους δανειολήπτες, σημειώνει σε παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Και αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας που είχε ξεκινήσει το 2016 αναφέρει:

Το πολιτικό σύστημα της χώρας απέτυχε να αξιοποιήσει την ευκαιρία της συνταγματικής αναθεώρησης και με ρεαλισμό και τόλμη να θωρακίσει συνταγματικά την πρώτη κατοικία ως κοινωνικό δικαίωμα, για την αξιοπρεπή διαβίωση της Ελληνικής οικογένειας.

Οι τελευταίες Κυβερνήσεις δυστυχώς, δεν συγκρούστηκαν με τις Τράπεζες και δεν διαπραγματεύθηκαν αποτελεσματικά με τους δανειστές το θέμα των κόκκινων δανείων στη λαϊκή κατοικία. Περιορίστηκαν όλες στο νόμο Ν.3869/10 της κυβέρνησης Παπανδρέου (Κατσέλη) με συχνές παρατάσεις και μικρές τροποποιήσεις.

Η πρωτοβουλία της παράταξής μας ως περιφερειακή Αρχή το 2016 με την συλλογή υπογραφών πολιτών και προσωπικοτήτων, οι αποφάσεις συλλογικών και θεσμικών φορέων και οι παραστάσεις σε Αρχηγούς κομμάτων -Κυβέρνηση και Βουλή ήταν Πολιτικά οραματική - θεσμικά κινηματική και βαθιά κοινωνική.

Εάν η κυβερνήσεις και τα κόμματα είχαν αξιοποιήσει την αναθεώρηση, ως ευκαιρία, για την ενίσχυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και είχαν υιοθετήσει την πρωτοβουλία μας, θα είχε δοθεί οριστικό τέλος στον Γολγοθά πολλών χιλιάδων δανειοληπτών που βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι με την αγωνία τον φόβο και την απειλή των νέων πλειστηριασμών που έρχονται.

Η προστασία των χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις Τράπεζες η τα Funds εξωτερικού από αντικειμενική αδυναμία είναι δημοκρατική ευθύνη όλων μας και χρέος ενός σύγχρονου και ευαίσθητου κράτους.

Ο αγώνας για τα κοινωνικά δικαιώματα συνεχίζεται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search