ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οριστικό λουκέτο στην Τράπεζα Ερυμάνθειας - Στην «Πειραιώς» ο Δήμαρχος

Συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή Δυτικής Ελλάδος της Τράπεζας Πειραιώς Αγγελο Κάνιστρα είχαν ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναδειχθεί η ανάγκη διατήρησης του υποκαταστήματος της Τράπεζας στην Ερυμάνθεια, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Κάνιστρας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο σχεδιασμό της Διοίκησης της Τράπεζας και με βάσει οικονομοτεχνικά κριτήρια είναι η οριστική παύση λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, το οποίο ήδη είχε υποβαθμιστεί, καθώς λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κ. Μπαρής και σε συνέχεια της επιστολής που είχε αποστείλει από τις αρχές Σεπτεμβρίου επεσήμανε ότι η παύση λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος θα είχε τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εδώ και χρόνια εμπιστεύονται την Τράπεζα Πειραιώς και την έχουν επιλέξει για τις κύριες συναλλαγές τους.

«Πρέπει η Διοίκηση να αντιληφθεί πως μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους πολίτες, που θα αδυνατούν να μετακινηθούν για τις συναλλαγές τους», τόνισε ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούνται όχι μόνο οι κάτοικοι της Ερυμάνθειας, αλλά και όλων των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Τριταίας (Καλέντζι, Μάνεσι, Γολέμη, Σταυροδρόμι, Δροσιά, Σκιαδά, Κάλφα, Ρουπακιά, Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα, Χιόνα, Αγιος Δημήτριος, Σπαρτιά, Αλεποχώρι, Κριθαράκια, Καρπέτα, Βελιμάχι, Σκούρα), των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Φαρρών (Αστέρι, Σταροχώρι κ.λπ.), καθώς και των περιοχών του όμορου νομού Ηλείας (Πανόπουλο, Αγία Τριάδα, Κρυόβρυση).

Ο κ. Κάνιστρας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις ανησυχίες των κατοίκων και τοπικών φορέων στην κεντρική διοίκηση, ενώ ο δήμαρχος Ερυμάνθου ήδη έχει ζητήσει ραντεβού στην Αθήνα και ήδη έχει ζητηθεί η στήριξη του δίκαιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας από τους βουλευτές Αχαΐας, τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κι άλλους παραγωγικούς φορείς

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search