ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ώρα Πατρών: Αλλού με ξύνεις γούμενε, και αλλού είναι ο πόνος

Σε ανακοίνωσή της η Ώρα Πατρών τονίζει τα εξής: «Ο θυμόσοφος λαός με τις παροιμίες του χαρακτηρίζει πράξεις.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός αντί να απαντήσει στα ερωτήματα της παράταξής μας για την απευθείας ανάθεση ενοικίασης καρεκλών σε εταιρεία της Αμαλιάδας με 10.500€, ρωτά αν μας ενοχλούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έντεχνα δε προσπαθεί να μας συνδέσει και με άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης.

Αυτοδιαψεύδεται όμως γιατί στην ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ επομένως συμβάλλουμε και θέλουμε πολιτιστικά γεγονότα και δρώμενα για την πόλη μας.

Η ερώτησή μας είναι γιατί δεν αγοράζουν καρέκλες που θα χρησιμοποιεί ο δήμος για τις εκδηλώσεις του αλλά κατασπαταλούν τα χρήματα των πατρινών με απευθείας αναθέσεις και μάλιστα σε επαγγελματίες εκτός πόλης;

Με τα χρήματα αυτά θα αγόραζε ο Δήμος Πατρέων 500 καρέκλες καλόγουστες του σκηνοθέτη και δεν θα χρησιμοποιούσε τις πλαστικές που χρησιμοποιούν στα πανηγύρια.

Γιατί δεν προτίμησαν πατρινούς επαγγελματίες και τα προμηθεύτηκαν από την Αμαλιάδα; Σπαταλούν 31000€ στην Έδεσσα, την άλλη 10.500 στην Αμαλιάδα σε απευθείας αναθέσεις δημιουργούν ερωτηματικά και εύλογες απορίες…

Ας απαντήσει ο κ. Πελετίδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού. Επειδή έντεχνα προσπαθεί να συνδέσει την παράταξή μας με άλλες παρατάξεις τους λέμε ότι έχουν χάσει προ πολλού το ηθικό πλεονέκτημα, το ηθικό μετρό αφήνουμε να το κρατά ο λαός της Πάτρας αυτός είναι ο τελικός κριτής».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search