ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάτρα Ενωμένη σε Κώστα Πελετίδη: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Η Δημοτική Παράταξη ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ αναφέρει σε ανακοίνωση της: 

 

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πάλι μας εξέπληξε η Δημοτική Αρχή Πελετίδη. Δείχνοντας τον τρόπο που πολιτεύεται, ήταν αποκαλυπτική στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για το πώς παρακολουθεί τις διαδικασίες υλοποίησης των διαγωνισμών για έργα και προμήθειες στον Δήμο Πατρέων.

 

Εκεί δήλωσε ότι τις γνωματεύσεις των επιτροπών διαγωνισμών τις εισηγείται στην Οικονομική Επιτροπή χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να προκύπτουν το τελευταίο διάστημα ουκ ολίγες προδικαστικές προσφυγές κατά αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε έργα και άλλα.

 

Ερωτηματικά προκαλεί, μάλιστα, η άρνηση στην πρότασή μας για γνωμοδότηση κάθε διαγωνιστικής διαδικασίας από τη νομική υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, κάτι που θα διασφαλίζει τόσο τα συμφέροντα του Δήμου όσο και του πατραϊκού λαού.

 

Τέλος, κύριε Πελετίδη σε ό,τι αφορά τις συκοφαντίες των άμισθων και έμμισθων συνεργατών σας σε βάρος του εκπροσώπου της παράταξης μας στην Οικονομική Επιτροπή, σας απαντάμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search