ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευκρινίσεις προς καλόγνωμους και μη

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, είναι υπέρ του να έχουν οι Δημοτικές Παρατάξεις γραφεία. Όχι κατ’ ανάγκην στο κεντρικό Δημαρχείο, αλλά στο κέντρο της πόλης για να μπορούν οι παρατάξεις να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες.

Ίσως η δική μας παράταξη, να το έχει περισσότερο ανάγκη, από τις παρατάξεις που ευθέως εκπροσωπούν τους κομματικούς οργανισμούς εξουσίας. Αλλά δεν θα το κάναμε ποτέ πρώτο ζήτημα.

Η επίλυση είναι εξ αντικειμένου δυσχερής, άλλωστε καμία Δημοτική Αρχή δεν κατόρθωσε να το λύσει μέχρι τώρα. Όχι, εμείς δεν θα προτείνουμε ποτέ ο Δήμος να νοικιάσει κεντρικό κτίριο για τις παρατάξεις, την στιγμή μάλιστα που όλοι προτείνουμε την μείωση των εξόδων.

Το κτίριο της οδού Μπουκαούρη, απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το κεντρικό Δημαρχείο και σύμφωνα με την εντύπωση του εκπροσώπου μας στην αυτοψία, είναι πλήρως λειτουργικό και το θεωρούμε ικανοποιητική λύση προς το παρόν. Αν με την ολοκλήρωση του Αρσακείου βρεθεί καλύτερη λύση θα την αποδεχθούμε. Είτε στο Αρσάκειο, είτε στο σημερινό Δημαρχείο. Φοβούμαστε ότι αν η λύση τορπιλιστεί με αστεία επιχειρήματα δεν θα βρεθεί άλλη. Και τότε υπεύθυνες θα είναι οι παρατάξεις.

Κατά τα λοιπά, δεν μας ενοχλεί ο πρόχειρος σχολιασμός, όσων σχολίασαν την ανακοίνωση μας χωρίς ποτέ να την δημοσιεύσουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search