ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαύρα χάλια απο ένα “όραμα” που πήγε περίπατο

H Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά, τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας του δήμου δυτικής Αχαΐας Νίκου Οικονομόπουλου:

Μια μικρή βόλτα στην έδρα του δήμου μας, την Κάτω Αχαΐα και γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι το “‘όραμα” του κ. Μυλωνά και των συνεργατών πήγε περίπατο.

Και είναι άξιο απορίας πως η σημερινή δημοτική αρχή κατόρθωσε , (διότι κατορθώματος πρόκειται) με 12 νέους δημοτικούς υπαλλήλους στον ανταποδοτικό τομέα, να παρουσιάζει την εικόνα των παρακάτω φωτογραφιών. Με νέο μεγάλο όχημα καθώς και με πλήθος οχτάμηνων εργαζομένων (μέσο ΟΑΕΔ) η Κάτω Αχαΐα να είναι σε μαύρα χάλια.

Δυστυχώς δεν έχετε χρόνο κ. Μυλωνά ούτε εσείς ούτε οι συνεργάτες σας. Ασχολείστε με μονταζιέρες αυτό τον καιρό…

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Image
Image

Search