ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Στο Γυμνάσιο - Λύκειο Κάτω Αχαΐας για τον αγιασμό ο Δήμαρχος Δ. Αχαΐας, Σ. Μυλωνάς »

Στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, για τον σχολικό αγιασμό συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που τέλεσε τον αγιασμό.

 

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάππα παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ορλώφ Κυριάκος. Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γκοτσόπουλος Βασίλης, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Λακκόπετρας ενώ ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Γρηγόρης Μάλλιαρης με τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Παλαιολόγο Κωνσταντίνο βρέθηκαν στα Σαγαιίκα.

 

 Νωρίς το πρωί και πριν από τον αγιασμό Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν  στην Θεία Λειτουργία στην Κάτω Αχαΐα για την  γιορτή του Τιμίου Σταυρού καθώς και στον χθεσινό Εσπερινό προκειμένου να τιμήσουν την γιορτή ελλείψει της δυνατότητας για πανηγυρικό εορτασμό εξ’ αιτίας της αποφυγής εξάπλωσης του covid-19.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search