ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δύο ατοπήματα» καταλογίζει η «Πάτρα Ενωμένη» στον Πελετίδη

Με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 16/9, οφείλουμε ως παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να εντοπίσουμε τα δυο εξακολουθούμενα ατοπήματα από την πλευρά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

 

Ατόπημα 1ο: Αναφορικά με το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, αλλά και άλλα σοβαρά ζητήματα της περιοχής μας, όπως το Τραίνο, κλπ, ο κ. Δήμαρχος θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι πηγαίνοντας στην Αθήνα για συζητήσεις, εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας και όχι μόνον τον εαυτό του ή το κόμμα του. Η απόφαση για την σύσταση οργάνου διαχείρισης-διαδημοτικού φορέα του Φράγματος, με την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κράτους, είναι δεδομένη εδώ και τόσους μήνες, όμως η Δημοτική Αρχή και ο κ. Πελετίδης προσωπικά όχι μόνο δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά, ταυτόχρονα, δεν έχουν προβεί και σε μια στοιχειώδη ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων. Αυτό είναι απαράδεκτο!

 

Ατόπημα 2ο: Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει απόφαση για μη καταβολή μισθωμάτων, λόγω Covid-19, σε καταστήματα που έχει νοικιάσει ο Δήμος στον χώρο της εστίασης. Με θλίψη διαπιστώσαμε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εστάλησαν ραβασάκια οφειλών με περικοπή 40% στους καταστηματάρχες. Ο κ. Δήμαρχος ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόρριψη της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Δυστυχώς μέχρι τώρα το απέκρυψε. Γιατί άραγε;

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Ο 23χρονος Γιάννης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς  του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καλο καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search