ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τους «πρώτους των πρώτων» της Δυτικής Ελλάδας υποδέχθηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Τους εισακτέους από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία που αρίστευσαν στις σχολές προτίμησής τους υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

«Ειλικρινά θα ήθελα οι συνθήκες να είναι διαφορετικές, για να μπορώ να σας σφίξω το χέρι και να σας συγχαρώ γι αυτήν την σπουδαία σας επιτυχία. Οι άνθρωποι που έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά, αγωνίζονται και καταφέρνουν να αριστεύουν είναι πρότυπα για την κοινωνία μας. Τιμάτε την περιοχή μας. Τα νιάτα της περιοχής μας και η αριστεία μας κάνουν να ελπίζουμε. Μας δίνετε δύναμη» τους καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συμβάλλουμε προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες στη χώρα που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου, προσήλθαν ο Νικόλαος Αντ. Ρεζίτης από το ΕΠΑΛ Παραλίας Πατρών που εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών με 19445 μόρια, ο Αθανάσιος Στ. Τομαρίδης από το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου που πέρασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με 19275 μόρια και την Μαρία Θεοδ. Παπαγεωργίου από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας που πέρασε στην Ιατρική Σχολή Κρήτης με 19250 μόρια.

Στους εισακτέους που πρώτευσαν στις σχολές τους θα διατεθεί από ένα λαπ τοπ ως συμβολική επιβράβευση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερες από 30 πυρκαγιές ξέσπασαν σε ένα μόλις 24ωρο, με τους μετεωρολόγους και τις Αρχές να προειδοποιούν πως ο καύσωνας, η ξηρασία και οι ισχυροί άνεμοι που θα επικρατήσου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Γαλλία (9/7), ο Άλβαρο Μοράτα προκάλεσε σύγχυση με τις δηλώσεις του περί πιθανής απόσυρσής του από από την Εθνική ομάδα λόγω της έλλειψης . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γαλλία έχει σημειώσει μόλις τρία τέρματα στο Euro 2024, δύο αυτογκόλ κι ένα πέναλτι με τον Εμπαπέ. Παρόλα αυτά, έχει φτάσει στα ημιτελικά και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ισπαν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η USA Basketball είχε αποφασίσει από το 2022 ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα έστελνε την αφρόκρεμα του NBA στο Παρίσι. Πριν από περίπου τρεις μήνες το απέδειξε αυτό, όταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, μι
Image
Image

Search