ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επιστολή Πελετίδη στον υπουργό εργασίας για πρόσληψη 190 καθαριστριών

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης με επιστολή του στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ζητά την έγκριση πρόσληψης 190 εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου, με πλήρες ωράριο εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας, λόγω της πανδημίας από τον covid 19.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι, ο Δήμος μας έχει  διακόσια πενήντα επτά (257) σχολεία Πρωτοβάθμιας (Α/θμιας) και Δευτεροβάθμιας (Β/θμιας) εκπαίδευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας που θα έχουμε την ερχόμενη σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας από τον covid 19 και την εμπειρία μας από την προηγούμενη σχολική χρονιά, καταλήξαμε ότι για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών συγκροτημάτων, απαιτούνται: α) Για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκατόν εννέα (109) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου και β) Για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ογδόντα ένα (81) εργαζόμενοι, πλήρους ωραρίου.

Σας παρακαλούμε να εγκρίνετε τον προαναφερόμενο αριθμό εργαζομένων για πρόσληψη και τη διασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης.

Περιμένουμε άμεσα την έγκρισή σας  για να προχωρήσουμε την προκήρυξη στα χρονικά όρια που ορίζονται από την υπ’ αριθ. 50175/07-08-2020 ΚΥΑ».                                                                                

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search