ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναντήσεις Πελετίδη με δασκάλους, νηπιαγωγούς και μέλη της Α ΕΛΜΕ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πατρών και στην συνέχεια με την Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Παρών στις συναντήσεις ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν ο συντονισμός για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην Παιδεία και που οξύνονται στις συνθήκες του κορωνοϊού, αφού η κυβέρνηση αρνείται να δώσει η ίδια λύσεις και προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες στους Δήμους και στους εκπαιδευτικούς.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι τα κρίσιμα ζητήματα είναι:

    Το κτιριακό διότι ο αίθουσες δεν επαρκούν και μένουν μαθητές έξω από τα σχολεία.
    Η καθαριότητα των σχολείων την ώρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ανάγκες οι οποίες είναι πάγιες και διαρκείς και θα βρεθούν μπροστά μας και τον Σεπτέμβριο.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων όλες οι πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία για τον συντονισμό κοινών ενεργειών στο πλαίσιο της διεκδίκησης λύσης των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συναντηθεί με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πατρών, την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Ελλάδας και το Συντονιστικό των μαθητικών κοινοτήτων της πόλης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έγραψε ιστορία ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας!Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι και έφτασε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search