ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Όλα τα στελέχη έχουν το ίδιο χρώμα

Διαμαρτύρονται ορισμένοι διοικητές νοσοκομείων γιατί τώρα η κυβέρνηση τους αλλάζει και φυσικά δεν τους απολύει αλλά τους ζητάει να παραιτηθούν.

Το κάνουν αυτό πάντα διαμαρτυρόμενοι τονίζοντας στις καταγγελίες τους τα … σωστά μέτρα που έχουν πάρει στα δημόσια νοσοκομεία!

Κάποια στιγμή, και αυτοί που θα τοποθετηθούν τώρα, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να τους διώξουν, τα ίδια θα λένε.

Μόνο που σήμερα, αλλά είναι βέβαιο, και αύριο, το ΕΣΥ θα μπαίνει συνέχεια στα βαθιά της ιδιωτικοποίησης και τελικά, κάποια στιγμή θα βάλει λουκέτο.

Κατά συνέπεια, οι σημερινοί που απολύονται αλλά και οι αυριανοί όπου και αυτοί θα απολυθούν για να μπουν οι άλλοι του κόμματος εξουσίας, έχουν κάνει, και θα κάνου και οι επόμενοι, μια τρύπα στο νερό.

Όλοι μαζί αποτελούν και συνθέτουν την αναποτελεσματικότητα.

Απλά, εξυπηρέτησαν, και θα συνεχίζουν οι νέοι, να εξυπηρετούν το κόμμα τους.

Όχι βέβαια το σύνολο της κοινωνίας που έχει ανάγκη από περίθαλψη και πραγματική δωρεάν και δημόσια υγεία.

Ιδιαίτερα αυτοί που μέχρι τώρα έχουν εξυπηρετήσει διοικητικές ανάγκες, θα έπρεπε να ντρέπονται όταν αναφέρονται με περηφάνια για τα έργα και τις ημέρες τους.

Ήταν, και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι και οι επόμενοι, τα σκυλάκια της εξουσίας που τους έδιναν ένα κοκαλάκι και εξέφραζαν την ικανοποίησή τους.

Ούτε έργο έχουν, αφού στο ΕΣΥ συνεχίζεται η διάλυση, αλλά ούτε και ημέρες.

Αυτό που τους μένει, και αυτό ήταν και είναι το ζητούμενο γιαυτούς, είναι οι μισθοί που τσέπωσαν εξυπηρετώντας τις πολιτικές διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Κι όλα αυτά τα λέμε με βάση την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης που έχει ως στόχο την απόλυτη ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας και το γκρέμισμα κάθε θετικού στοιχείου για το λαό.

Τα στελέχη αυτά έχουν κάνει επάγγελμα τη διοίκηση και ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις τοποθετούνται.

Αν αυτό, για την … δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση, δεν αποτελεί τακτική παλαιοκομματισμού, τότε ποιος είναι ο παλαιοκομματισμός.

Θα παραφράσω, στο σημείο αυτό , τον τίτλο βιβλίο του Μπορίς Βιάν, «όλα τα πτώματα έχουν το ίδιο χρώμα», παραθέτοντας ότι όλα τα στελέχη έχουν το ίδιο χρώμα!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search