ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ 25 θα κερδίσει το στοίχημα

Του Γιάνη Βαρουφάκη, Γραμματέα ΜέΡΑ 25

«Έχουμε μια χώρα, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο είναι κλεισμένη στα σπίτια της λόγω της πανδημίας, έχουμε ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν, πεθαίνουν, είναι άρρωστοι, πηγαίνουν στα νοσοκομεία και βλέπουν την κατάσταση σε ένα εθνικό σύστημα υγείας αλλά ταυτόχρονα γυρνάνε πίσω στο σπίτι τους και βλέπουν το χαζοκούτι, όποιο κανάλι και να βλέπουν, είναι σαν γραφείο Τύπου της ΝΔ, γιατί είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αλλού, ούτε ο Ερντογάν δεν το έκανε αυτό που ο υπουργός Προπαγάνδας της κυβέρνησης μοιράζει δεκάδες εκατομμύρια στους φίλους του τους καναλάρχες προφανώς για αυτό τα κανάλια λειτουργούν ως σαν να ήταν γραφεία Τύπου της κυβέρνησης της ΝΔ. Όμως αυτό θα αλλάξει και θα αλλάξει γιατί με το που η πανδημία αρχίσει να φεύγει, θα φύγει κάποια στιγμή, το τσουνάμι των λουκέτων, της ανεργίας, της ανέχειας, το 5ο μνημόνιο το οποίο είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έχω πει πολλές φορές στη Βουλή θα χτυπήσει τον κόσμο, εδώ είναι ο ρόλος του ΜέΡΑ25.

 

Αντίθετα με το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει το ηθικό ύψος και ανάστημα να μιλήσει για μια ουσιαστικά διαφορετική πολιτική, γιατί είδαμε τι έκαναν. Εν πολλοίς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το έργο της κυβέρνησης Τσίπρα, τα νομοσχέδιά τους είναι επέκταση, πολλές φορές έρχονται και κυρώνουν αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε για προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλά δεν λένε κουβέντα, κιχ, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εμείς τους προτείνουμε κοινό μέτωπο στη βάση της κατάργησης της πώλησης των κόκκινων δανείων. Δεν είναι δυνατόν να προστατεύσεις το σπίτι του άλλου, εάν δεν σταματήσεις την πώληση του δανείου του σε ένα αρπακτικό ταμείο που έρχεται να του φάει το σπίτι. Εμείς λοιπόν το ΜέΡΑ25 θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο με όχι μόνο το «όχι» αλλά και το «ναι» σε συγκεκριμένες λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλήματα που θα προστατεύσουν πραγματικά την κοινωνία, τους πολίτες, τους μικρομεσαίους, τους μισθωτούς, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα που έρχεται. Αυτό είναι το στοίχημα για το ΜέΡΑ25 και θέλω να πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο επιτυχημένη επιχείρηση του Λουίς Σουάρες θα προσγειωθεί σύντομα στη Μαδρίτη. Η αλυσίδα εστιατορίων "Chalito" θα επεκταθεί στην ισπανική πρωτεύουσα με το άνοιγμα έως και δέκα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, έχοντας ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Μια από τι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
Image
Image

Search