ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι νέοι Έλληνες απέδειξαν τη «μαγκιά» τους με τους εμβολιασμούς. 

 

Της Χριστίνας Αλεξοπούλου, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

 

4.000.000 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν ήδη ολοκληρωθεί στη χώρα, ενώ εκατό και πλέον χιλιάδες, πραγματοποιούνται κάθε μέρα. Ένας αριθμός ικανός να μας οδηγήσει στην ελευθερία, ακόμα και μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, καθώς μέχρι το τέλος του Ιουλίου, κάθε ενήλικος πολίτης θα μπορεί να είναι μέρος του Εθνικού Τείχους Ανοσίας.

Παράλληλα, η Ελλάδα πέτυχε να είναι πρωτοπόρος στους ημερήσιους εμβολιασμούς αναλογικά με τον πληθυσμό, ακόμη και σε σύγκριση με τις πιο πλούσιες, ανεπτυγμένες και βιομηχανοποιημένες χώρες του κόσμου, αφήνοντας πίσω της μέλη του G7 και του G20, όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ιταλία. 

Το πιο αισιόδοξο, είναι πως οι νέοι Έλληνες, δεν πτοήθηκαν από τις ανυπόστατες θεωρίες συνομωσίας, δεν άκουσαν τις «Κασσάνδρες» της αντιπολίτευσης, δεν παρασύρθηκαν από τους «παντογνώστες» του internet και των κοινωνικών δικτύων.  Έχοντας την μεγάλη ανάγκη να επιστρέψουν πίσω στις δουλειές και στις ζωές τους, έδειξαν εμπιστοσύνη στην επιστήμη αλλά και στην Κυβέρνηση και είναι αυτοί που οδηγούν πια την κούρσα των εμβολιασμών. Έμπρακτα και με εμφατικό τρόπο, λένε σε όλους μας, πως “μαγκιά, είναι να εμβολιαστείς!”.

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την επιτυχία της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού, ξεκινά με όλες τις δυνάμεις της, την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».  

Σε αυτό, πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι οι νέοι. Γι αυτούς πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά και συγκεντρωμένα, με πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, με την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και του τρόπου λειτουργίας της χώρας και με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, την στήριξη της απασχόλησης, την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την αναστροφή του “braindrain”.

Να εξασφαλίσουμε για τη νέα γενιά των Ελλήνων, θέσεις εργασίας, βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον, προοπτική και όραμα για την επόμενη σελίδα της Πατρίδας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
Image
Image

Search