ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κατσιφάρας: Ζούμε το θέατρο του παραλόγου

Ανεβαίνουν τα κρούσματα και το ιικό φορτίο στην κοινότητα και εμείς ανοίγουμε την αγορά και όλα τα καταστήματα .

 

Κατεβαίνουν τα κρούσματα και εμείς κλείνουμε την αγορά και τις επιχειρήσεις.

 

Ανακοινώνουμε πομπωδώς το άνοιγμα των καταστημάτων και ταυτόχρονα διαχωρίζουμε και κρατούμε κλειστά τα καταστήματα λιανεμπορίου σε Αχαΐα , Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

 

Αντιδρούν οι πολίτες και οι φορείς και η κυβέρνηση θεωρεί  ότι κλείνει την προσβολή και την αδικία στους τρείς νομούς με ένα ανεπαρκές επίδομα για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

Η χώρα μας παίρνει χρήματα από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά ελάχιστα δίνει για την ουσιαστική θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Οι εμβολιασμοί στην περιφέρειά μας υπολείπονται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες από τους εθνικούς δείκτες εμβολιασμών. Το έχουμε αναδείξει,  το γνωρίζουν, αλλά καμία απάντηση.

 

Η περιφέρεια περιορίζεται στη κοινή  επιστολή για το επίδομα των 5.000 ευρώ αποζημίωσης για τις επιχειρήσεις αλλά παραμένει σιωπηλής μετά την ανακοίνωση του  ποσού επιδότησης.

 

 Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών είναι μεταξύ 0 – 5 εργαζόμενοι και θα πάρουν το ελάχιστο ποσό των 1000 ευρώ .

 

Η κοροΐδα στον κόσμο της αγοράς συνεχίζεται.

 

Δυστυχώς, κύριοι, της κυβέρνησης και της περιφέρειας η κρίση βαθαίνει, η αναξιοπιστία μεγαλώνει και η κοινωνία όλο και απομακρύνεται από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την ύφεση και βαθιά οικονομική  κρίση.

 

Το πολιτικό κόστος δεν μπορεί να είναι παντού μπροστά από τις αποφάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 46χρονος μαζί με έναν 45χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν συστήσει εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, ένα παράνομο κέντρο απεξάρτησ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Λαύριο επικράτησε άνετα με 104-66 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League. Το Λαύριο έφτασε σε μια ευρεία νί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κηφισιά έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (νίκες Παν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο τη μαχητική ψυχή και το μέταλλο του πρωταθλητή. Οι "πράσινες" έφεραν τα πάνω κάτω σε ακόμα ένα παιχνίδι (2-3 σετ από 2-1), πανηγύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search