ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων δεν γίνεται …αλά καρτ!

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να παρουσιάσει το άσπρο-μαύρο στο θέμα της αναίτιας και αδικαιολόγητης απόλυσης των δύο εργαζομένων από τον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου Πατρέων.

 

Δύο γυναίκες, δύο εργαζόμενες ( η μια εκ των οποίων έγκυος) εκδιώχθηκαν από τη δουλειά τους, μετά από χρόνια προσφοράς, με αιτιολογικό πως έληξε η σύμβασή τους.

 

Όταν σηκώθηκε κονιορτός αντιδράσεων, οι αρμόδιοι δημοτικοί αξιωματούχοι θέλησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις δίδοντας αναληθή εικόνα των προθέσεών τους.

 

Ισχυριζόμενοι πως «οι αντίπαλοι των λαϊκών συμφερόντων», που βλέπουν μονίμως μπροστά τους ως πολιτικά φαντάσματα που τους προκαλούν εφιάλτες, δημιούργησαν θόρυβο προκειμένου να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για ιδιοτελείς σκοπούς.

 

Το θέμα όμως άρχισε να μην γίνεται διαχειρίσιμο, από τους ενοίκους της οδού Μαιζώνος, όταν στην δικαστική αίθουσα έλαμψε η αλήθεια των προαποφασισμένων κινήσεων της δημοτικής αρχής.

 

Το προπέτασμα καπνού και τα φληναφήματα του προηγούμενου διαστήματος αποδείχθηκαν μάταιες ενέργειες.

 

Το οικοδόμημα που έχτισαν γύρω από την υπόθεση κατέρρευσε με πάταγο, πριν αλέκτωρ φωνήσαι…

 

Η υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να γίνεται «αλά καρτ».

 

Γι αυτό και επιβάλλεται όχι μόνο η αλλαγή πλεύσης από τους υπεύθυνους, αλλά και η έμπρακτη συγνώμη προς τις εκδιωχθείσες εργαζόμενες, με την μοναδική απόφαση που μπορεί πλέον να ληφθεί.

 

Της παρουσίας στην επικείμενη δίκη της δημοτικής αρχής και της στήριξης του ιερού δικαιώματος της εργασίας τους!

 

Οσο για τις ανερυθρίαστες επιθέσεις σε δημοτικές παρατάξεις που στάθηκαν κοντά στον αγώνα των απολυμένων μια φράση ταιριάζει: Αιδώς αργείοι!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην τέως εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Μαρία Τατάκη, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτριου Καλλιάνου ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή ανακοίνωσε η διοίκηση του  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
Image
Image

Search