ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Θ. Τουλγαρίδης: Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ μαζί και στο ψέμα

Δήλωση του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρου Τουλγαρίδη

Με ανακοινώσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ, μέσα από ένα όργιο παραπληροφόρησης και παραποίησης της πραγματικότητας, κουνούν το δάχτυλο στην Δημοτική Αρχή, που χρόνια ολόκληρα, έχει δώσει πραγματικές μάχες, μαζί με τους εργαζόμενους, για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θεωρώντας υποχρέωσή μας βρεθήκαμε στα Δικαστήρια, για να υπερασπιστούμε τις δύο εργαζόμενες του Οργανισμού, στην συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει γιατί οι νόμοι που ψήφισαν τα κόμματά σας τους στερούν την εργασία τους.

Ως Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο, βρέθηκα δίπλα στις εργαζόμενες και ζήτησα από το Δικαστήριο να καταθέσω υπέρ τους. Σε αντίθεση με τους επικεφαλής των παρατάξεων Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ και των υπολοίπων συμμάχων τους, που για πολλοστή φορά, έλαμψαν δια της απουσίας τους. 

Οι αντεργατικοί νόμοι, που ψήφισαν τα κόμματά σας κύριοι, απολύουν τους συμβασιούχους, απαγορεύουν τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Ο Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή, είναι παντού παρόντες, σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων. Δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε ίδιοι.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου γνωρίζουν πολύ καλά από την πείρα τους, ότι οι Δημοτικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., απέλυαν κατά εκατοντάδες τους εργαζόμενους. 

Κατανοούμε την δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί γιατί απουσιάζατε για μια ακόμα φορά από την μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής, όπου χιλιάδες συνδημότες μας πορεύτηκαν με αγωνιστικότητα μέσα στο κατακαλόκαιρο από την Πάτρα μέχρι το Ρίο, για την υπογειοποίηση του τρένου.

Η εχθρότητά σας απέναντι στον λαό που αγωνίζεται και την Δημοτική Αρχή που είναι στην πρώτη γραμμή, δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε με «χορηγίες» και «μπουγαδοκόφινα», ούτε με συκοφαντίες.

Όσα ψέματα και να επιστρατεύσετε, δεν μπορείτε πια να κοροϊδέψετε κανέναν!

Ο λαός, σας έχει πάρει είδηση κι έχει καταλάβει, ότι το μόνο που σας απασχολεί και που σας ενώνει, είναι το πώς θα εμποδίσετε το φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής και πώς θα συκοφαντήσετε την συνεπή μας στάση, υπέρ του Πατραϊκού λαού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search