ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρέμβαση του Σωματείου "Ιπποκράτης" για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων

H Aνακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων "Ιπποκράτης"


Εδώ και αρκετές ημέρες φωνάζουμε για τα ελλιπή  μέτρα προστασίας, χωρίς δυστυχώς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
         Απέναντι σ΄ αυτήν την ¨ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ¨, είδαμε την πρόσφατη απαράδεκτη και προκλητική οδηγία του ΕΟΔΥ, που θέλει όλους μας να οδηγηθούμε ως ¨πρόβατα στην σφαγή¨ όπως χαρακτηριστικά και πολύ εύστοχα αναφέρει και η ομοσπονδία μας, η ΠΟΕΔΗΝ.
           Όταν λοιπόν βλέπουμε
Η επιστημονική γνώση και άποψη, που ήταν και ή επίσημη οδηγία μέχρι πρότινος να ισοπεδώνεται ή αν το θέλετε να εναρμονίζεται και μάλιστα ανωμάλως, να επαναπροσδιορίζεται χωρίς ίχνος ντροπής με τις ελλείψεις υλικών, για τις οποίες θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούμε, θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες Εργαζόμενους Νοσηλευτές, Ιατρούς κλπ άλλες ειδικότητες που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα
Αντιλαμβάνεστε ότι δεν απομένει τίποτε άλλο
από τον ¨δρόμο του αγώνα¨

        Μήπως λοιπόν πρέπει ΟΛΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΙΑΤΡΟΙ  κλπ άλλες ειδικότητες να βγούμε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε γι αυτά τα ελλιπέστατα  μέτρα προφύλαξης, για να προλάβουμε την πιθανή μόλυνσή μας και κατ΄ επέκταση καραντίνα μας, που θα κοστίσει πολύ στο υγειονομικό σύστημα, αλλά και την διασπορά του ιού, ζητήματα που από τύχη δεν έχουν συμβεί.
       Επιτέλους – τέλος στην ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. Υλικά και μέτρα προστασίας τώρα…….

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search