ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της 27ης Φλεβάρη από το Συνδικάτο ποτών και τροφίμων

Μετά την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου-Βούρτση. Οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις πανελλαδικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει εξουσιοδότηση από το λαό για να συνεχίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν στο επίκεντρο το ασφαλιστικό.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένες οι περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, η αύξηση του ορίου ηλικίας που για τους νέους εργαζόμενους μπορεί να φτάνουν και το 70ο έτος ηλικίας. Ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται τόσο οι εργοδοτικές εισφορές όσο και η κρατική χρηματοδότηση που περιορίζεται στο ελάχιστο.

Μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να διαφημίσει ότι η μειώσεις είναι τελικά αυξήσεις, χωρίς να κάνει λόγο για τα όρια ηλικίας ιδιαίτερα για τους νέους εργαζόμενους. Τη στιγμή που σπρώχνει τις λαϊκές οικογένειες στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε!
Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τα δικαιώματά μας γίνονται κουρελόχαρτο.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ 18:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search