ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει για τις πρόσφατες πυρκαγιές το Περιφερειακό Συμβούλιο στον Πύργο

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ενημέρωση για τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την ΠΕ Ηλείας συνεδριάζει την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο, στον Πύργο.


Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας (αίθουσα συνεδριάσεων, Μανωλοπούλου 47, Πύργος) και ώρα 15:00, δυνάμει της ομόφωνης απόφασης του Σώματος που ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση (23/8/2021) για αλλαγή έδρας, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                11,12 Μαΐου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, 1ος όροφ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μαςλειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθε Κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα που κάνει το βόρειο σέλας ορατό σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο 5, ανακοίνωσε το National Oceanic and Atmospheric. Οι «ακραίες . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Γερμανία, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση της κυβέρνησης για το οριστικό κλείσιμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών συμμετείχε στις εκδηλώσεις που για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε ,το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, την «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» συνδυάζοντας την παγκόσμια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το πολυβραβευμένο στην Πάτρα «Φάουστ» παρήλασε στο Καρναβάλι της Μπούντβα του Μαυροβουνίου το «Πλήρωμα 94». Η καρναβαλική ομάδα ταξίδεψε μαζί με την μπάντα του Νίκου Λιόπετα και συμμετείχαν από κοι
Image
Image

Search