ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το σωματείο Ιπποκράτης για τις μετακομίσεις κλινικών του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας

Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" αναφέρεται:

 

 Σημερα ή αύριο θα γίνουν οι ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, στα πλαίσια των αποφάσεων της χθεσινής ΣΥΣΚΕΨΗΣ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ με τούς  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του Νοσοκομείου μας και φυσικά όπως πάντα κατά την προσφιλή τους  πρακτική,  ΑΠΟΝΤΩΝ των ΦΟΡΕΩΝ του Νοσοκομείου.

 

     Μιλάμε για την 5η μετακόμιση, που είναι απόρροια της παντελούς απουσίας σχετικού ΣΟΒΑΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, αν και η εν λόγω πρακτική είναι επαναλαμβανόμενη.

 

      Απέναντι σ΄ αυτήν την πρακτική, που ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιανού από τούς Διοικούντες είναι αυτή η φαεινή ιδέα,  που ταλαιπωρεί Ασθενείς-Εργαζόμενους και Ιατρούς και που η επαναλαμβανόμενη προχειρότητα προσβάλλει όλους μας και δυσλειτουργεί το Νοσοκομείο,  χρειάζεται και πρέπει ισχυρή  αντίδραση, πέρα από την φραστική καταδίκη που είναι δεδομένη και ήδη εκφρασμένη.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο τα κοινωνικά π
Image
Image

Search