ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Μόνιμες προσλήψεις στο ΚΕΠ

Τρεις θέσεις τακτικού προσωπικού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου Πατρέων περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη (7Κ/2021) μόνιμων προσλήψεων που έστειλε το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση των θέσεων με σειρά προτεραιότητα.

Στην σχετική λίστα με τις θέσεις περιλαμβάνονται για το ΚΕΠ της Πάτρας:

Μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών) πολύτεκνων και τέκνων πολυτέκνων και μία θέση της ίδιας κατηγορίας εκπαίδευσης και ειδικότητας για τρίτεκνους και τέκνα τριτέκνων. Τις θέσεις αυτές μπορούν να τις συμπεριλάβουν στις προτιμήσεις τους και οι υποψήφιοι χωρίς την αντίστοιχη ιδιότητα του πολυτέκνου, τέκνου πολυτέκνου, τριτέκνου, τέκνου τριτέκνου, ατόμου με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50% και ατόμου που έχει τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμου με ποσοστό αναπηρίας 67 % και άνω, δεδομένου ότι εάν οι θέσεις αυτές δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τις προαναφερόμενες ιδιότητες, θα καλυφθούν από υποψήφιους χωρίς τις ιδιότητες αυτές.

Μία γενική θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών). Στις «γενικές θέσεις»  περιλαμβάνονται οι θέσεις για τις οποίες δεν γίνεται χρήση κάποιας από τις προαναφερόμενες ιδιότητες (πολυτέκνου κ.λ.π.). Ωστόσο, για την συγκεκριμένη θέση η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΠΕ θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της αλλοδαπής.

Μία γενική θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών). Για την συγκεκριμένη θέση η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση ΤΕ θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search