ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Aναβάθμιση 18 σχολείων στην Πάτρα

Δέκα οκτώ (18) ακόμη σχολεία της Πάτρας θα αναβαθμιστούν μετά την υποβολή σχετικής πρότασης από  την Δημοτική Αρχή για ένταξή τους  στο πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων υποδομών.

Έτσι ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους καθώς και οι ανάγκες των εργαζομένων στη δημόσια εκπαίδευση.

Τα σχολεία είναι τα εξής:

    • 14ο Γυμνάσιο Πατρών (Ακτή Δυμαίων, Ιτιές) (401.000 ευρώ)

    • 2ο Γενικό – 2ο Εσπερινό Λύκειο Πατρών (Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα) (590.000 ευρώ)

    • Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πατρών (Λάγγουρα) (733.000 ευρώ)

    • 7ο Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών (Κουκούλι) (845.000 ευρώ)

    • 5ο Γενικό Λύκειο – 4ο/5ο Γυμνάσιο Πατρών (Μαρούδα) (1.868.000 ευρώ)

    • 11ο Γενικό Λύκειο Πατρών (Νόρμαν) (409.000 ευρώ)

    • 47ο Δημοτικό Σχολείο – 14ο Νηπιαγωγείο Πατρών (Ζαρουχλέικα) (596.000 ευρώ)

    • 24ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Ανθείας) (452.000 ευρώ)

    • 1ο – 9ο Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών (Κουκούλι) (1.907.000 ευρώ)

    • 13ο Γενικό Λύκειο – 9ο Γυμνάσιο – 1ο Εσπερινό Γυμνάσιο Πατρών (Κανακάρη – πρώην Παράρτημα) (1.563.000 ευρώ).

Οι εργασίες που θα γίνουν, αφορούν καθολική αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων, θερμοπροσόψεις, υγρομονώσεις και θερμομονώσεις ορόφων, αλλαγή φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου led,  λεβητοστασίων, ρυθμίσεις καταναλώσεων ενέργειας, χρωματισμούς και εν γένει επισκευές. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 29χρονος που είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, για απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας. Κατάφερε να την παγιδέψει και την προσέγγισε… Προφυλακιστέος κρίθηκε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 38χρονος κάτοικος Ιωαννίνων, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών. Κατά τον απόπλου του πλοίου για τη Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ στον Άγιο Βασίλειο.
Image
Image

Search