ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήμος Πατρέων: Θεωρήσεις αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης, Οικονομικών και Τοπικής Οικονομίας, του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει  οι θεωρήσεις αδειών επαγγελματιών λαϊκών αγορών.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν θεωρήσει τις άδειές τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019, να καταθέσουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για θεώρηση άδειας επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων, προς την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας, Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων με συνημμένα τα παρακάτω Δικαιολογητικά:

 

Εκκαθαριστικά σημειώματα των τελευταίων τριών (3) ετών

 

Βεβαίωση άσκησης δραστηριοτήτων με τις μεταβολές

 

Έντυπο Ε1 των τελευταίων τριών (3) ετών

 

Έντυπο Ε3 των τελευταίων τριών (3) ετών

 

Πιστοποιητικό υγείας εν ισχύ, σύμφωνα με την αριθ. Υ1γ/Γ.Π./οικ.35797/4.4.2012 (Β' 1199 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Με την υποβολή της αίτησης απαιτείται και η προσκόμιση Παραβόλου 15 ευρώ, υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

 

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά (σκαναρισμένα) μπορούν να κατατίθενται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:  1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
Image
Image

Search