ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η απάντηση του σωματείου εργαζομένων του "Αγίου Ανδρέα" στην ΑΚΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ότι αφορά την νέα ανακοίνωση της ΑΚΕ, που ντρέπεται να αναφερθεί ως ΔΑΚΕ, στην οποία σαφώς δεν χρειάζεται να δώσω καμία επιπρόσθετη απάντηση για όλα όσα έχω μιλήσει κατά το παρελθόν, τα οποία ισχύουν και στα οποία επιμένω για την ορθότητα τους, έχω να πω μονάχα τα εξής:
     Κατ' αρχήν κατανοώ πλήρως την αντίδραση τους και την εναντίωση τους στο πρόσωπο μου, στα πλαίσια του νέου τους ρόλου, τον ρόλο του γραφείου τύπου της Διοίκησης και της Υ.Πε, που δυστυχώς έχουν αναλάβει ως συνδικαλιστική παράταξη, για την ικανοποίηση των προσωπικών τους ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων και όχι των Εργαζόμενων.
     Σε ότι δε αφορά την επίθεση στο πρόσωπο μου για το αντικείμενο δουλειάς μου, κάνω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι εγώ έχω κάνει την επιλογή μου να κάνω χρήση της συνδικαλιστικής άδειας ευρισκόμενος όμως καθημερινά στους χώρους δουλειάς, πάντα δίπλα στους συναδέλφους μου, στους εργαζόμενους και όχι για πάσης φύσης άλλες  υποχρεώσεις που κάποιοι απ' αυτούς κάνουν. Έπίσης εχω επιλέξει με κάθε κόστος να υπερασπίζομαι τους Συναδέλφους μου, που με εκλέγουν για αυτόν τον σκοπό σ' αυτήν την θέση και όχι τους Διοικούντες, "γλείφοντας τους" για να γίνω προϊστάμενος η οτιδήποτε άλλο.
     Και επειδή μιλάτε για αντικείμενα δουλειάς, όπως και ο Διοικητής, σε πρόσφατες δηλώσεις του λες και αυτό ήταν το ζητούμενο εν μέσω πανδημίας, που εσείς οδηγήσατε σ' αυτόν τον ολισθηρό δρόμο με την καθοδήγηση σας όπως λέτε, πουλώντας εκδούλευση στους συνομιλητές σας, μπορείτε δημόσια να μας πείτε για το ανύπαρκτο αντικείμενο δουλειάς του μέλους σας, το κατσργημένο από το 2017  που έκανε ότι ασκούσε και απέκρυπτε απ' όλους μας.....
    Αυτά προς το παρών και εν αναμονή όλων των απαντήσεων που σας έχω θέσει όπου ποιείται την νήσσα.......


Πετρόπουλος Κώστας
    Πρόεδρος Εργαζομένων Γ.Ν Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search