ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών αναφέρεται ότι:

Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων που οργάνωσε ο σύλλογός μας για τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής Αξιολόγησης των Σχολικών Μονάδων. Πάνω από 1.000 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το οποίο διαμορφώνεται σε συντριπτικό βαθμό υπέρ της Απεργίας – Αποχής  στις μαζικότερες ως τώρα ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα .

Στις δύο τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν από το ΔΣ της ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Θανάσης Κικινής (ΔΑΚΕ) , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τρούλης (Αυτ.Δίκτυο ) , ο Σπύρος Μαρίνης (ΑΣΕ) και η Βενετοπούλου Γιώτα (ΔΑΚΕ) οι οποίοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν στα ερωτήματα που έθεταν οι συνάδελφοι . Ακόμη τις τηλεδιασκέψεις τίμησαν με την παρουσία τους από το σύλλογο της Αιγιάλειας η Πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη και ο Αντιπρόεδρος Μεσάζος Κώστας οι οποίοι μετέφεραν κι αυτοί το κλίμα εναντίον της Αξιολόγησης.

Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε καθημερινή ενημέρωση με τα μέλη μας και θα δίνει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα προκύπτει σε κάθε συνάδελφο που θα επικοινωνεί μαζί μας. Σας επισυνάπτουμε εκ νέου της δήλωση συμμετοχής στην Απεργία –Αποχή καθώς και όλα τα βήματα για τη διαδικασία .

Συνάδελφοι ο αγώνας για την ακύρωση στην πράξη της αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί τις σχολικές μονάδες ,μόλις ξεκίνησε . Ήδη σε όσα σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί οι ειδικές συνεδριάσεις τα ποσοστά υπέρ της Απεργίας – Αποχής είναι καθολικά. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και θα είναι ξανά νικηφόρος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search