ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Ιπποκράτης»:: Μετακινήσεις επί μετακινήσεων, όχι βεβαίως για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και η ΠΡΑΚΤΙΚΗ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.  Αφού  ¨ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ¨ Προϊσταμένη  για  να  ΒΟΛΕΨΟΥΝ  ΗΜΕΤΕΡΗ κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων του άρθρου 18 του Ν. 4492/17 μέσα σε ένα τρίμηνο την ¨ΞΑΝΑ-ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ¨ από την θέση της υπευθύνου και την τοποθετούν απλή υπάλληλο στο ΑΡΧΕΙΟ, μετά από 38 Εργάσιμα έτη με ΣΚΟΠΟ και ΣΤΟΧΟ να την οδηγήσουν σε παραίτηση.

         Η προαναφερόμενες αλλεπάλληλες μετακινήσεις της συγκεκριμένης Συναδέλφισσας, που δεν είναι απόρροια καμιάς σχετικής αναφοράς εις βάρος της, καμιάς σχετικής υπηρεσιακής εισήγησης κάτι που δεν υπάρχει σε καμία επιλογή του Διοικητή, φανερώνουν το πογκρόμ των διώξεων που έχουν προετοιμάσει όπως διαλαλούν τα εδώ παπαγαλάκια της Διοίκησης και ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζουν αποσπασματικά και σταδιακά, οι σημερινοί  Διοικούντες του Νοσοκομείου.

        Οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται πλέον δεν τους  ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά οι διώξεις και ο παραγκωνισμός μη ημετέρων  και βεβαίως το  ΒΟΛΕΜΑ των ΗΜΕΤΕΡΩΝ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
Image
Image

Search