ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων

Δεν κάνουμε πίσω! Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις της επιχείρησης ΣΑΠΛΑΪ ΓΙΟΥΝΙΚ Α.Ε (COFFEE ISLAND), γνωστού επιχειρηματία της πόλης μας, που πέταξε στο δρόμο αγωνιστές συναδέλφους μας, γιατί σήκωσαν κεφάλι σε εργοδοτικές αυθαιρεσίες και ταυτόχρονα διεκδίκησαν μέτρα προστασίας της υγείας μέσα στο χώρο δουλειάς.

Δεν τρομοκρατούμαστε! Ξεκαθαρίζουμε ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης της εργοδοσίας και των μηχανισμών της απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές συναδέλφους μας θα πέσει πάλι στο κενό. Οι απειλές, τα μπραβιλίκια σε καταστήματα της COFFEE ISLAND στο κέντρο της Πάτρας, τα ηχητικά μηνύματα εκφοβισμού σε εργαζόμενους δεν μας πτοούν.

Θα ξαναπάρουν την απάντησή τους, όπως όλες τις προηγούμενες μέρες, που δεκάδες εργαζόμενοι και συνδικαλιστές μαζί με τα σωματεία τους και τη Διοίκηση του ΕΚ Πάτρας έδωσαν τη μάχη της απεργίας, της ενημέρωσης και της αλληλεγγύης για να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε! Η επιτυχία της προηγούμενης 24ωρης απεργίας στο εργοστάσιο, η ίδια η στάση των απολυμένων συναδέλφων μας, μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης να σταθούν στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων τους, να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα τους, όπως και έκαναν, ο καθένας με τον τρόπο του, τις προηγούμενες μέρες. Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας είναι στο πλευρό σας! Μόνο ο οργανωμένος αγώνας, μαζί με τα συνδικάτα έχει αποτελέσματα! Δεν θα επιτρέψουμε σε Κυβέρνηση και εργοδοσία να διαμορφώσει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς! Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους πρωτοπόρους αγωνιστές συναδέλφους μας, τους συνδικαλιστές, που καθημερινά σηκώνουν κεφάλι και παλεύουν για τα αυτονόητα, την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της πόλης μας, όλα τα συνδικάτα να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή! Με τους αγώνες μας να ανακόψουμε την επίθεση της εργοδοσίας, να αποτρέψουμε τις απολύσεις. Να δυναμώσει τώρα ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας!

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει και καλύπτει τη νέα 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Συνδικάτο Ποτών – Τροφίμων Αχαΐας στο εργοστάσιο της COFFEE ISLAND (παραγωγή και αποθήκη) για αύριο Πέμπτη 1/10.

 

Όλοι στον αγώνα! Να μην πληρώσουμε πάλι εμείς την κρίση τους! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search