ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαμαρτυρία με σκοπό την επαναπρόσληψη συνδικαλιστών από Coffee Island

Συνεχίζουμε τη μάχη για την άμεση επαναπρόσληψη των αγωνιστών συναδέλφων μας από την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island). Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντηση, καθώς συνδικαλιστές της Διοίκησης του Συνδικάτου μας, μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών έκαναν δυναμική παρέμβαση στην εργοδοσία απαιτώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Η προσπάθεια εργοδοσίας και ορισμένων από τους ανθρώπους της, να μην μπουν στο χώρο του εργοστασίου οι συνδικαλιστές για να μιλήσουν με τους εργαζόμενους, έπεσε στο κενό. Τους προειδοποιούμε! Τίποτα δεν θα εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση του Συνδικάτου μας, την παρέμβαση στους χώρους δουλειάς και τη συζήτηση με τους συναδέλφους μας εργαζόμενους.

Η πραγματοποίηση συνέλευσης με τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης εταιρίας στα τμήματα παραγωγής και αποθήκης, η συζήτηση μαζί τους, είναι η καλύτερη απάντηση των εργαζομένων στις απειλές της εργοδοσίας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! Μαχητικά προχωράμε στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Ποτών – Τροφίμων Αχαΐας για αύριο Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στην εταιρία ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ με αίτημα να παρθούν άμεσα πίσω οι απολύσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα σωματεία της περιοχής μας, να στηρίξουν την απεργιακή κινητοποίηση και το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας απολυμένων για να γυρίσουν πίσω στη δουλειά. Μόνο ο οργανωμένος μαζικός αγώνας έχει σήμερα αποτελέσματα!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν αγρίως και λίγο έλειψε να πιαστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search