ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Χαλανδρίτσα: Ματαιώνεται η 19η Αγροτική Έκθεση

Η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, η οποία διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Ερυμάνθου αποτελεί σημαντικό πυλώνα εξωστρέφειας και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων με οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την περιοχή. Φέτος, ο Δήμος Ερυμάνθου λαμβάνοντας υπ’ όψη τα νέα δεδομένα και αξιολογώντας τις συνθήκες, κρίνει επιβεβλημένη τη ματαίωση της «19ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας», συμμεριζόμενος αφενός τη διάχυτη αβεβαιότητα που επικρατεί κι αφετέρου θέλοντας να διασφαλίσει πρωτίστως τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών.

Σε σχετικό μήνυμα του, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρου Μπαρή αναφέρει:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εκθέτες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τη διοργάνωση και φυσικά, στους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν το χώρο της Έκθεσης και τον Δήμο Ερυμάνθου δίνοντας πραγματική αξία και ουσία στον σημαντικό αυτό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Επειδή η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας διαχρονικά είναι οι άνθρωποί της, προτάσσοντας την προστασία τους από τη μετάδοση του κορωνοϊού αποφασίσαμε την ματαίωσή της.

Ωστόσο,η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση μας οδηγεί στην αναζήτηση καινοτόμων λύσεων για την προσαρμογή της διοργάνωσης στα νέα δεδομένα. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες εστιάζουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του επιχειρείν».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν στην Πάτρα τα πρατράγουδα από "επισκέπτες" που δεν ήρθαν για διασκέδαση αλλά ίσως για να γεμίσουν τη τσέπη τους, ή ακόμα και για αν ζητιανέψουν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
Image
Image

Search