ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανοιχτό κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου για φωτογραφικό υλικό

Με αφορμή την επικείμενη έκδοση του τόμου «Η Ιστορία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών» απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για διάθεση φωτογραφικού υλικού που να αφορά την κοινωνική, πολιτισμική, εμπορική ζωή της Πάτρας από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα διανθίσει τον παραπάνω τόμο και ταυτόχρονα θα αποτελέσει μια καταγραφή της ιστορίας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της πόλης των Πατρών.

Στο Λεύκωμα που θα εκδοθεί θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους κατόχους των φωτογραφικών τεκμηρίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και του ΙΝΕΜΥ (Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έως τις 30 Αυγούστου του 2020. Είναι επιθυμητό το υλικό να συνοδεύεται από μία μικρή περιγραφή καθώς και χρονολογία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να αποστέλλεται τις ερωτήσεις σας στα παραπάνω mail ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610273257. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search