ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μέσω e mail οι εγγραφές στους παιδικούς και στα ΚΔΑΠ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Τμήμα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ και Θερινά ΚΔΑΠ, ενημερώνονται οι γονείς με βρέφη και μικρά παιδιά, ότι λόγω του covid-19, οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2020-2021 θα γίνουν (εφόσον  είναι ωφελούμενοι του προγράμματος και πάρουν voucher), ανάλογα με τα μόρια τους  θα πρέπει να στείλουν το  voucher στα παρακάτω e-mail.

ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σταθμό που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (το οποίο έχει οριστεί για το συγκεκριμένο σκοπό) αναφέροντας: τον Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό της προτίμησης τους,  ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΔΑΠ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ  που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά:

Στο e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για το ΚΔΑΠ ΝΟΤΙΟΥ Διαμερίσματος) αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο  e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (για το ΚΔΑΠ του ΚΟΔΗΠ (Δροσιάς)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο  e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (για το ΚΔΑΠ Βραχνεΐκων)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για το ΚΔΑΠ Αρκτικού Διαμερίσματος)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά:

Στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  «ΚΟΜΑΙΘΩ») αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στο  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ») αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Να σημειωθεί τέλος,  ότι σε κάθε περίπτωση ικανοποιούνται εγγραφές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search