ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ιπποκράτης: Συμμετέχει στη σημερινή στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε να κηρύξει  Πανελλαδική Στάση Εργασίας σε όλο το Δημόσιο την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020,  από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους να  πάρουν μέρος στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που γίνονται την ίδια ημέρα  σε όλη τη χώρα, με αφορμή την ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια, ώρα 13:00.  Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους  εργαζόμενους στο Δημόσιο να στηρίξουν και το νέο συλλαλητήριο που θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, ώρα 19:00, στα Προπύλαια.

Διεκδικούμε:

• Να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.

• Να καταργηθεί η απαράδεκτη τροπολογία της Υπουργού Παιδείας για την

ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.

• Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε

όλα τα σχολεία.

• Να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των

σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search