ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Κλειστές οι λαϊκές αγορές σήμερα

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώθηκε ότι την Δευτέρα 8 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κάνει σερί νικών και επέστρεψε στις γκέλες με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι στο "Ολντ Τράφορντ" για την 35η αγωνιστική της Premier League, με συ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιούργκεν Κλοπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σαλάχ στο 82ο λεπτό της ισόπαλης αναμέτρησης (2-2) ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ, με τους δύο τους να έχουν έντονο διάλογ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχώρησε εν πλώ απο τον Πειραιά πάνω στο ιστιοφόρο Belem η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το ιστορικό ιστιοφόρο αναμένεται στις 8 Μαϊου στην Μασσαλία, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ιπποκράτειο, με μια οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καρφώνεται σε είσοδο κτιρίου. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του νοσοκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search