ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πώς θα γιορτάσουν οι Λευκαδίτες της Πάτρας τη γιορτή της Παναγίας Φανερωμένης

 

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ  ἐν όψει της Μεγάλης Εορτής της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης ,κάνει γνωστό στα μέλη τουκαι στους ευλαβείς προσκυνητές τα παρακάτω:

 

Ως Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ,λόγω των περιοριστικῶν μέτρων και των   ιδιαίτερων κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης , που ισχύουν  για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19  δεν θα έχουμε την χαρά να   τελέσουμε ,με την λαμπρότητα που αρμόζει, τον πανηγυρισμό της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης , της μεγάλης εορτής της  Λευκαδίτικης Κοινότητας Πάτρας , όπως κάθε χρόνο τελούμε ,με διάφορες εκδηλώσεις και την παρουσία του χορευτικού του Συλλόγου μας , οι οποίες λόγω των μέτρων της πανδημίας του covid-19 δεν είναι   δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

 

Θα τελεστούν όμως κανονικά , ο Στολισμός της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας- – Προσφορά της Οικογένειας Μαυρομάτη Νίκης ,μέλους του Συλλόγου μας , καθώς και η Αρτοκλασία ,ενώ κατά τα άλλα , θα ακολουθηθεί , το λιτό Πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον Ιερό Ναό .

 

Θα παρακαλέσουμε , για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός των προσκυνητών  και για την διευκόλυνση στο προσκύνημα της Ιεράς Εικόνας , να ακολουθηθούν οι Οδηγίες του Ιερού Ναού .και οι ευλαβείς προσκυνητές να τηρούν τους κανόνες και τις υποδείξεις των υπευθύνων , καθώς και τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των.

 

Ἡ Υπεραγία Θεοτόκος η Φανερωμένη, η Προστάτης και Πολιούχος του Νησιού μας και των Λευκαδιτών όλου του κόσμου ,  ας μας αξιώσει και φέτος να αξιωθούμε της Χάριτος και της ευλογίας της.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η σύντροφός του στο αστυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στην οδό 25η Μαρτίου στην Παραλία Πατρών στις 3.15 το απόγευμα. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το όχημά του καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού. Οταν έφθασαν κάποιοι για βοήθεια δ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
Image
Image

Search