ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήμος Ναυπακτίας: Με δόσεις το ετήσιο τέλος κοινοχρήστων χώρων για το 2020

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών,  προχωρά στη διευκόλυνση της καταβολής του ετήσιου τέλους κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2020, με προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού και δύο ισόποσες δόσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Πιο αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον προχωρήσουν σε κατάθεση σχετικής αίτησης κατάληψης του κοινόχρηστου χώρου στο Αυτοτελές Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης (τηλ.επικ.: 2634360111 και 2634360148), καλούνται να καταβάλλουν το 30% του ετήσιου τέλους που τους αναλογεί και το υπόλοιπο της οφειλής τους να το εξοφλήσουν σε δύο ισόποσες δόσεις.
 
Ως καταληκτικές ημερομηνίες εξόφλησης των δύο δόσεων έχουν οριστεί οι εξής:
1η δόση: έως 31.8.2020
2η δόση: έως 31.10.2020
 
Επισημαίνεται ωστόσο ότι, στην περίπτωση εκπρόθεσμης ή μη καταβολής έστω και μίας εκ των δόσεων, ανακαλείται η άδεια και η όποια χρήση του κοινόχρηστου χώρου θεωρείται ως αυθαίρετη. 
 
Σχετικά με το θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου σημείωσε: «Ο Δήμος Ναυπακτίας, πέραν των απαλλαγών, τις οποίες έχει εφαρμόσει για την ελάφρυνση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που ανέστειλαν ή περιόρισαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, έχοντας πλήρη αντίληψη της κατάστασης, προχωρά σε διευκολύνσεις όσον αφορά στην καταβολή του τέλους κοινοχρήστων χώρων. Σε εφαρμογή νόμου του 2014 και εξαντλώντας κάθε σχετική δυνατότητα που μας παρέχεται, προχωρούμε σε μία ακόμη ενέργεια στήριξης της τοπικής οικονομίας.  Ταυτόχρονα, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ΚΕΔΕ και αναμένουμε από την Κυβέρνηση να μας δώσει τη δυνατότητα και τους πόρους ώστε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search