ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήμος Δυτικής Αχαΐας :Προμήθεια κάδων σκουπιδιών και ανακύκλωσης

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας είναι οι έλλειψη κάδων περισυλλογής απορριμμάτων. Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις παντού και το πρόβλημα γίνεται εντονότερο διότι μεγάλος αριθμός των υπαρχόντων κάδων παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, τρύπιοι, χωρίς ρόδες, καπάκια κλπ. Για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής και στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων ο Δήμος προγραμματίζει για εφέτος την προμήθεια 250 κάδων.  

 Ήδη ο Δήμος παρέλαβε  τους 48 πρώτους κάδους  σκουπιδιών και 48 κάδους ανακύκλωσης. Οι κάδοι αυτοί  τοποθετήθηκαν κατά βάση στους συνοικισμούς Ρομα  και σε διάφορες Κοινότητες  με στόχο να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις. Σε  ένα περίπου μήνα θα γίνει  η παραλαβή των επόμενων 100  κάδων με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες και των υπόλοιπων κοινοτήτων. 

Η έλλειψη προσωπικού, κάδων και μηχανημάτων  καθαριότητας επηρεάζει αρνητικά την  ποιότητα αποκομιδής και την καθαριότητα στο Δήμο μας συνολικά. Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω της εικόνας του Δήμου και σημαντικό στοιχείο της Ποιότητας Ζωής των κατοίκων του. Για τον λόγο αυτό αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι ήδη εμφανής. 

Η προσπάθεια αυτή όμως δεν επαρκεί. Χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε με την δική μας προσπάθεια για να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας καθαρό. 

Η Δημοτική Αρχή προτείνει:

Τοποθετούμε τα σκουπίδια ΠΑΝΤΑ μέσα στους κάδους

Βγάζουμε τα σκουπίδια το βράδυ

ΔΕΝ πετάμε ανακυκλώσιμα υλικά στους πράσινους κάδους

ΔΕΝ πετάμε μη ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους

Δένουμε καλά τις σακούλες των απορριμμάτων

Κλείνουμε ΠΑΝΤΑ το καπάκι του κάδου

ΔΕΝ πετάμε μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά στα πεζοδρόμια και στους δρόμους χωρίς να ειδοποιήσουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας

Διατηρούμε τα οικόπεδά μας καθαρά

ΔΕΝ μετακινούμε τους κάδους

Διατηρούμε τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς, χρησιμοποιούμε τα καλαθάκια

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search