ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Πάνε για… μετωπική παίκτες και ομάδες!

Ο κορονοϊόs έβαλε στον «πάγο» την Premier League, με τους διοικούντες της -σε συνεργασία με τις ομάδες- να προσπαθούν να φτιάξουν ένα πλάνο για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μόλις φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες. Το πρόβλημα –όμως- που έχει  προκύψει με την άρνηση των ποδοσφαιριστών, για μείωση στους μισθούς τους, φαίνεται πως είναι σημαντικό.

Οι παίκτες της Premier League δεν κάνουν πίσω στην πρόταση που έχουν δεχθεί από πλευράς ομάδων, για μείωση στους μισθούς τους (30%), “ψαλίδι” που συμβαίνει στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λόγω της πανδημία του κορονοϊού.


Απώλειες σοκ στην Premier League – Τόσα θα χάσει κάθε ομάδα

Η “απόσταση” αυτή όμως δεν φαίνεται να… καλύπτεται, αφού στη νέα επικοινωνία που είχαν οι αρχηγοί των ομάδων, διατυπώθηκε και πάλι η θέση να μην γίνει καμία υποχώρηση, πέρα από το να δεχθούν να υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων τους.

Οι παίκτες είναι της άποψης πως οι ιδιοκτήτες των ομάδων έχουν τα οικονομικά αποθέματα για να μην αλλάξει τίποτα, με την επανέναρξη της σεζόν. Το μέλλον της Premier League παραμένει έτσι στον… αέρα, με το αγγλικό πρωτάθλημα να κινδυνεύει με σοβαρό οικονομικό “πλήγμα” ειδικά αν διακοπεί οριστικά η σεζόν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται από την ΕΛΑΣ, ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 19/4 η σύντροφός του στο αστυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στην οδό 25η Μαρτίου στην Παραλία Πατρών στις 3.15 το απόγευμα. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το όχημά του καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού. Οταν έφθασαν κάποιοι για βοήθεια δ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search