ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Ο Παναθηναϊκός πρότεινε διακοπή του πρωταθλήματος

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη της Super League την διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς να γίνουν οι αγώνες κατάταξης (play off και play out).

ΠΑΟΚ και Άρης συμφωνούν επίσης με το σενάριο οριστικής διακοπής!

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφική» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που βρήκε σύμμαχο τόσο τον Άρη, όσο επίσης τον Παναιτωλικό (που ζήτησε οι ομάδες να παραμείνουν 16) αλλά και τον Πανιώνιο, καθώς όπως είπε ο Χρήστος Δάρας η κορύφωση της πανδημίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου άρα θα χαθεί και ο Μάιος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, πρότεινε το πρωτάθλημα να μην συνεχιστεί, αναφέροντας σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com τα εξής:

«Έρχεται ένα τσουνάμι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ότι οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι μεγάλες και απρόβλεπτες. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση με την πρόταση του κ.Αλαφούζου. Ασφαλώς και πρέπει να τελεσιδικήσει και η υπόθεση που υπάρχει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εφόσον διαφαίνεται αδυναμία συνέχισης,να διακοπεί το Πρωτάθλημα».

Πάντως, σύμφωνα με το sdna.gr, συζητήσεις για διακοπή έχουν γίνει και από ομάδες που σήμερα, δεν τάχθηκαν υπέρ της καθώς το κόστος αν συνεχιστούν οι αγώνες θα είναι δυσβάσταχτο (π.χ. από τα συμβόλαια παικτών).

Το πιο πιθανό, όπως αναφέρει το sdna.gr, είναι να δοθεί μια παράταση, χρονικό περιθώριο 20 ημερών (η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση μέχρι τις 24/4) και στη συνέχεια να παρθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Το γεγονός πάντως, ότι η ΟΥΕΦΑ την Τετάρτη 1/4 διεμήνυσε να εξαντληθούν τα περιθώρια για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, δεν σημαίνει ότι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό των Ενώσεων για να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Για παράδειγμα υπάρχει το Βέλγιο όπου οι αγώνες δεν θα συνεχιστούν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search