ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Στο τραπέζι η αναστολή καταβολής μισθών

Η Premier League και οι σύλλογοι των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Αγγλίας (EFL) είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για μία συνολική συμφωνία αναστολής καταβολής των μισθών, στην συνάντηση της Τετάρτη με την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Η πρόταση αυτή είναι μία από τις επιλογές για να βοηθηθούν οι σύλλογοι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι η PFA θα ζητήσει από τους συλλόγους αποδείξεις που θα δικαιολογούν αυτή την αναστολή μισθοδοσίας και οι συζητήσεις θα περιστραφούν στο κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί μία συλλογική σύμβαση.

Τόσο η Premier League όσο και η EFL είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν - που πάντως αναμένεται να επαναρχίσει μετά τις 30 Απριλίου - ωστόσο αμφότερες έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει «μόνο όταν είναι απόλυτα ασφαλές και το επιτρέπουν οι συνθήκες». Στις 18 Μαρτίου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει πως θα μοιράσει 50 εκατομμύρια λίρες στους συλλόγους ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις αυτού του μήνα. Στην αυριανή συζήτηση θα συζητηθούν τρόποι ώστε να καλυφθούν και τα έξοδα του Απρίλη, μήνας στον οποίο δε θα παιχθεί ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση, δε, που η σεζόν ολοκληρωθεί πρόωρα, οι ομάδες της Premier League θα χάσουν περίπου 760 εκ. λίρες μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Ήδη, πάντως, οι παίκτες της Λιντς - που αγωνίζεται στην Championship - έχουν εθελοντικά συμφωνήσει σε μη καταβολή του μισθού τους ενώ στους ποδοσφαιριστές της Μπέρμιγχαμ που αμείβονται με πάνω από 6.000 λίρες την εβδομάδα, ζητήθηκε μείωση 50% για τους τέσσερις επόμενους μήνες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search