ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προμηθέας Πατρών: "Το ταξίδι συνεχίζεται, τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι"

Μπορεί ο Προμηθέας να μη στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, αλλά για τους Πατρινούς είναι νικητής. Κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί στον τελικό του θεσμού και να αντιμετωπίσει στα ίσα την ΑΕΚ.

Μόνο το γεγονός ότι το σκορ ήταν πολύ κοντά, δείχνει ότι η πατρινή ομάδα, άξιζε να πάρει τη νίκη. Στην πρώτη της ανακοίνωση, μετά τον τελικό, η διοίκηση, αναφέρει τα εξής:

"Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο ταξίδι αυτό του Προμηθέα στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020. Ευχαριστούμε θερμά όσους ταξίδεψαν στην Κρήτη, όσους ήρθαν στο Promitheas Park για να ζήσουμε όλοι μαζί σαν Οικογένεια τις ιστορικές αυτές στιγμές, αλλά και κάθε φίλαθλο -από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα- που μας απηύθυνε ευχές και συγχαρητήρια.

Η στήριξη σας αποτελεί το σημαντικότερο δώρο σε αυτό το ταξίδι και είναι η πραγματική μας δύναμη, ενώ η εικόνα όλων αυτών των παιδιών και οικογενειών που παρακολούθησαν στο Promitheas Park έναν αγώνα μπάσκετ διασκεδάζοντας, με ξεχωριστό πάθος και αγάπη είναι τ’ όραμά μας για το μπάσκετ.

Όλα αυτά μας κάνουν δυνατότερους ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας και να παλέψουμε με πολλή δουλειά και αγάπη για να διεκδικήσουμε ξανά προκρίσεις και τρόπαια και να έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές στο μέλλον.

Το Ταξίδι συνεχίζεται, γιατί τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι"!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι 64 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τον επόμενο μήνα θα δουν σταδιακά οι καταναλωτές την αύξηση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κατάστασης στην Μέση Ανατολή και άρχισαν κάποιοι να επανεξετάζουν τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως ήταν αναμενόμενο τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
Image
Image

Search