ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συναντήθηκαν Βασιλακόπουλος και Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ

Λίγες ημέρες αφού τέθηκε σε λειτουργία (6/2), με δική του πρωτοβουλία, η ανοιχτή πλατφόρμα δημόσιου διαλόγου για το μπάσκετ (https://dwsepasa.gr), ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, το πρωί της Τρίτης (11/2) στα γραφεία της Ομοσπονδίας. 

 

 

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, που αναμένεται να είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, κάλεσε τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να καταθέσει τις προτάσεις του συμμετέχοντας στον ανοικτό διάλογο στην σχετική πλατφόρμα. 

 

 

Την Τετάρτη (12/1), ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.  

 

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος και ο κ. Λιόλιος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινίασε την πλατφόρμα dwsepasa.gr με στόχο την ανοιχτή δημόσια συζήτηση για το μπάσκετ, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

 

Ο κ. Λιόλιος ενημέρωσε τον κ. Βασιλακόπουλο σχετικά με τους βασικούς άξονες της πρωτοβουλίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για έναν ουσιαστικό ανοιχτό διάλογο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων στο μπάσκετ.

 

Παράλληλα, παρέθεσε τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την διάδραση του κόσμου με την πλατφόρμα, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι εντυπωσιακός.

 

Επίσης κάλεσε τον κύριο Βασιλακόπουλο να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία και μέσω του θεσμικού του ρόλου να παροτρύνει τους φιλάθλους να συμμετάσχουν μαζικά στην πλατφόρμα, σε έναν ειλικρινή διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις τους για το αύριο του αθλήματος... »

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search