ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προμηθέας - Βενέτσια: Ήττα με δύο πόντους για τους πατρινούς!

Δεν τα κατάφερε ο Προμηθέας στην αναμέτρηση κόντρα στην Βενέτσια για την 3η αγωνιστική της φάσης των 16 του Γιούροκαπ, γνωρίζοντας την ήττα με 70-68. Οι Πατρινοί πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο που είχαν στο παιχνίδι και παρόλο που επέστρεψαν από το -15 δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν μικρό προβάδισμα σε όλο το πρώτο πεντάλεπτο, πηγαίνοντας στο +5 στο πέμπτο λεπτό (8-13), αναγκάζοντας τον Μάκη Γιατρά να καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ. Ο Προμηθέας μείωσε στο καλάθι με τρίποντο του Λίποβι λίγο αργότερα (16-18) με το δεκάλεπτο να λήγει με την ιταλική ομάδα στο +6 (17-23).

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα στο 13’ με τρίποντο του Μάικ Μπράμος (21-31). Οι Ιταλοί βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και κατάφεραν να προηγηθούν με 14 με τρίποντο του Ματσόλα στο 16’ με τον Προμηθέα να μειώνει στους 12 με βολές του Έλις (27-39).  Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο φινάλε του ημιχρόνου και μείωσαν στους 7 πόντους με λέι απ του Μπαμπ (32-42), με τον Βίντμαρ να διαμορφώνει το 35-44 της ανάπαυλας με 2/2 βολές.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν στους 6 με τρίποντο του Αγραβάνη με τους Ιταλούς να απαντούν με σερί 9-0 πηγαίνοντας την διαφορά στους 15 (40-55). O Προμηθέας αντέδρασε στην συνέχεια, βελτιώνοντας την άμυνα του και κατάφερε να μειώσει στους 8 με τον Μάντζαρη για το 50 58 του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι παίκτες του Προμηθέα μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν στο εις βάρος τους σκορ και τα κατάφεραν με τον Κατσίβελη να κάνει το 58-58 κλείνοντας ένα σερί 8-0 με 8 λεπτά για το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έτρεξαν ένα επιμέρους 7-2 παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα 5 πόντων με τον Μάκη Γιατρά να καλεί τάιμ άουτ. Ο Λίποβι με εύστοχο τρίποντο μείωσε στον πόντο με 15 δευτερόλεπτα για το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να ευστοχούν σε 1/2 βολές στην συνέχεια. Ο Μπαμπ αστόχησε σε τρίποντο στην τελευταία φάση για να πάρουν οι Ιταλοί την νίκη με το τελικό 68-70. 

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 35-44, 50-58, 68-70

Πηγή: ebasket.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην τέως εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Μαρία Τατάκη, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτριου Καλλιάνου ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή ανακοίνωσε η διοίκηση του  . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχολεία κλείνουν  26 Απριλίου για τις διακοπές του Πάσχα με τους μαθητές να επανέρχονται στις τάξεις τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2024.Με την επιστροφή τους στο σχολείο, στις 13/5, οι μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search