ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ και... έτοιμος για μετάλλιο ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική

 Πρόβα... μεταλλίου έκανε ο Ανδρέας Βαζαίος στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική, κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με 1:52.38, βελτιώνοντας το 1:52.95 που είχε πετύχει στις 18 Νοεμβρίου στο Μέριλαντ, και προκρίθηκε στον απογευματινό (19:37) τελικό ως δεύτερος στο σύνολο, ελάχιστα πίσω από τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ (1:52.33) και περίπου ενάμισι δευτερόλεπτο μπροστά από τον αμέσως επόμενο, τον Νορβηγό Τόμοε Ζενιμότο Χβας (1:53.74). Με δεδομένο μάλιστα ότι έμεινε εκτός τελικού ο Βρετανός Μαξ Λίτσφιλντ, ενώ ο Γερμανός κάτοχος του τίτλου Φίλιπ Χάιντς πέρασε μόλις και μετά βίας (ήταν ένατος αλλά προκρίθηκε επειδή υπήρχαν τρεις Βρετανοί πιο ψηλά), γίνεται αντιληπτό ότι ο Βαζαίος είναι φαβορί για ακόμη ένα μετάλλιο σε αυτό το αγώνισμα, μετά το ασημένιο που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια στην Κοπεγχάγη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των Ευρωεκλογών έδωσε έμφαση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα τον Άγιο Δημήτριο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο κ. Μητσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητές και μαθητές της Β' Λυκείου Λουτρακίου τρόμαξαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έβγαζε καπνούς εν κινήσει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου. Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search